Album

 
Grytor
Album - Ägare: - 14 föremål
Jag gör ofta storkok av t ex vilt i form av grytor på hösten.
Items view: Normal view Filestack view
Sortera efter: ID Datum Titel Visningar Betyg | Ordning: Stigande Sjunkande
 
Anka igen med rödvinssås
Ankbröst i ugnen.
 153
jan 19, 2013
 
Sparris och blomkålspuré
Sparris och blomkålspuré, blomkål blir god som puré.
 130
jan 19, 2013
 
Potatisfondant i ankfett
 643
jan 19, 2013
 
Hassel o Anka 3
Ankan klar och skall bara vila lite.
 201  4.92
okt 25, 2013
 
Hassel o Anka 2
Potatisen penslas en gång till efter 2/3 av tiden och man strör på ströbröd.
Ankan är klar mellan 55-60 grader.
Termometern på 56 och sedan får den vila ca 15-20 minuter under folie blir bra med bröst.
 160
okt 25, 2013
 
Hjortstek 1
Stek av dovhjort.
 163
okt 17, 2013
 
Anka 2
Hasselbackspotatis med ankbröst.
 147
okt 25, 2013
 
Anka 1
Hasselbackspotatis med ankbröst.
 134
okt 25, 2013
 
Hassel o Anka 1
Hasselbackspotatis med ankbröst.
 144
okt 25, 2013
 
Hassel 2
 136
okt 25, 2013
 
Hassel 1
 128
okt 25, 2013
 
Hasselbackspotatis
 152
aug 11, 2013
 
Gryta 2
När allt är klart har 3 kg kött med olika rotfrukter, kryddor och mejeriprodukter blivit drygt 7L gryta.
Det blir middag i kväll plus matlåda och 4 x 1.5L burkar att frysa in.
 150  1
okt 22, 2013
 
Gryta 1
En 14L kastrull med ca 7L Gryta på älg.
På hösten när rotfrukter kostar 1.50 sek/kg i butiken blir det grytor.
De egna primörerna från sommaren kan man spara och äta som de är.
Rätt prioritering. Morötter, Lök, Rovor, Kål, Vitkål etc är billigt nu.
Enda problemet är fryskapaciteten ... huh!
 135
okt 22, 2013
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media

Dela detta:

* Inloggade just nu

53 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Otroligt mycket läsvärda artiklar. Jag väntar alltid med spänning på nästa nummer, en otroligt bra tidning!
/ Pia Elldalen

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser