Album

 
Grytor
Album - Ägare: - 14 föremål
Jag gör ofta storkok av t ex vilt i form av grytor på hösten.
Items view: Normal view Filestack view
Sortera efter: ID Datum Titel Visningar Betyg | Ordning: Stigande Sjunkande
 
Anka igen med rödvinssås
Ankbröst i ugnen.
 151
jan 19, 2013
 
Sparris och blomkålspuré
Sparris och blomkålspuré, blomkål blir god som puré.
 128
jan 19, 2013
 
Potatisfondant i ankfett
 641
jan 19, 2013
 
Hassel o Anka 3
Ankan klar och skall bara vila lite.
 196  4.92
okt 25, 2013
 
Hassel o Anka 2
Potatisen penslas en gång till efter 2/3 av tiden och man strör på ströbröd.
Ankan är klar mellan 55-60 grader.
Termometern på 56 och sedan får den vila ca 15-20 minuter under folie blir bra med bröst.
 158
okt 25, 2013
 
Hjortstek 1
Stek av dovhjort.
 161
okt 17, 2013
 
Anka 2
Hasselbackspotatis med ankbröst.
 145
okt 25, 2013
 
Anka 1
Hasselbackspotatis med ankbröst.
 131
okt 25, 2013
 
Hassel o Anka 1
Hasselbackspotatis med ankbröst.
 142
okt 25, 2013
 
Hassel 2
 134
okt 25, 2013
 
Hassel 1
 125
okt 25, 2013
 
Hasselbackspotatis
 150
aug 11, 2013
 
Gryta 2
När allt är klart har 3 kg kött med olika rotfrukter, kryddor och mejeriprodukter blivit drygt 7L gryta.
Det blir middag i kväll plus matlåda och 4 x 1.5L burkar att frysa in.
 146  1
okt 22, 2013
 
Gryta 1
En 14L kastrull med ca 7L Gryta på älg.
På hösten när rotfrukter kostar 1.50 sek/kg i butiken blir det grytor.
De egna primörerna från sommaren kan man spara och äta som de är.
Rätt prioritering. Morötter, Lök, Rovor, Kål, Vitkål etc är billigt nu.
Enda problemet är fryskapaciteten ... huh!
 131
okt 22, 2013
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media

Dela detta:

* Inloggade just nu

108 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Makalöst mysig och lärorik tidning för en som tycker om återbruk och självhushållning!
/ PW

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser