Coq au vin 8
Coq au vin på tallriken, den blev riktigt bra och bästa tuppen än så länge.
130
nov 03, 2013
|
Coq au vin 7
Först flera dagar senare är tuppen klar.
130
nov 03, 2013
|
Coq au vin 6
Grytan klar. Nu skall den dra i kylskåpet ett dygn. Nästa steg är att hälla av vätskan och reda den lite för att senare lägga tillbaka tuppdelarna. På söndag kommer det vänner, jag bjuder på Coq au vin.
110
nov 01, 2013
|
Coq au vin 6
Rödvinet till maten är en Italienare från Tommasi. 89 sek, värd varenda krona.
115
1
aug 11, 2013
|
Coq au vin 5
På med en flaska rödvin till marinaden. Nu skall tuppen stå i kylen i 24 timmar. På söndag är den klar.
102
okt 31, 2013
|
Coq au vin 4
Rödlök i botten, tuppdelar, lök och lagerblad.
105
okt 31, 2013
|
Coq au vin 3
Älsklingsjärngrytan känns liten till en stor tupp.
100
okt 31, 2013
|
Coq au vin 2
Styckad och hela skrovet rensat, ingen har gått till spillo.
106
okt 31, 2013
|
Coq au vin 1
Gentlemannen till grytan.
122
3
okt 31, 2013
|