Album

 
Korvtillver­kning
Album - Ägare: - 19 föremål
Här kommer det upp lite korv när vi närmar oss helgerna.
Items view: Normal view Filestack view
Sortera efter: ID Datum Titel Visningar Betyg | Ordning: Stigande Sjunkande
 
Korvtillver­kning
Slut för den här gången, paket till frysen.
 120
nov 07, 2013
 
Korvtillver­kning
Korvknytning fast med rullning, fungerar med grisfjälster.
 119
nov 07, 2013
 
Korvtillver­kning
Provsmaka är en del av nöjet.
 109
nov 07, 2013
 
Korvtillver­kning
Fortsättning från igår.
Nu med grisfjälster som faktiskt är enklare att jobba med men lite tunnare.
Nu börjar man få till det!
 117
nov 07, 2013
 
Korvtillver­kning
Hur man lurar barnen att provsmaka smeten? Det här formatet gå alltid till 100%
Ställ in en tallrik i kylen och är dom borta dagen därpå är dom ok.
 170
nov 06, 2013
 
Korvtillver­kning
Till sist slutförvaring i frysen, några med 3 och några med 4.
 165  1
nov 06, 2013
 
Korvtillver­kning
Lite lagom korvsnurr och knyt.
 127
nov 06, 2013
 
Korvtillver­kning
Sista för idag. Skall in till stan och försöka få tag på mindre (smalare) och tunnare fjälster.
Från inköp till färdig korv, ca 3 timmar. En stackars meter korv i timmen. Puh!
De här tjockisarna kan man inte knyta och glänsa med heller, man får snurra på rad.
 175
nov 06, 2013
 
Korvtillver­kning
Första korven ut, klämmorna är bra att ha tills man knutit ändarna.
 123
nov 06, 2013
 
Korvtillver­kning
Fjälstret på korvhornet. Trist att bara fått tag på tjockt nötfjälster.
 135
nov 06, 2013
 
Korvtillver­kning
Det är både geggigt och kul.

När korvsmetarna är blandade och fjälstret genomspolat är det bara korvstoppningen kvar.

SKITJOBBIGT HIT!
 126
nov 06, 2013
 
Korvtillver­kning
Korvsmeten blandad.
 125
nov 06, 2013
 
Korvtillver­kning
Dags att blanda till korvsmetarna.
 130
nov 06, 2013
 
Korvtillver­kning
Meleringen beror på olika köttsorter och blandningar. Man blandar lite vända två.
 142
nov 06, 2013
 
Korvtillver­kning
Allt körs två gånger med den näst finaste skivan.
 125
nov 06, 2013
 
Korvtillver­kning
Kör lök, vitlök och lite annat som skall vara med.
 104
nov 06, 2013
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media

Dela detta:

* Inloggade just nu

154 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Längtar alltid till nästa nummer. De kommer aldrig tillräckligt ofta!
/Annelie R

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser