Album

 
Inkokta Päron
Album - Ägare: - 17 föremål
Inkokta päron med vaniljstång, kanelstänger, citron och färsk riven ingefära.
Items view: Normal view Filestack view
Sortera efter: ID Datum Titel Visningar Betyg | Ordning: Stigande Sjunkande
 
Inkokta Päron och Äpplen
Eftermiddagens dagsverk på burk. Nu känns allt bra igen. 4 nya burkar päron och de 3 främre är äpplen, MUMS!!
 150
nov 11, 2013
 
Inkokta Äpplen
Det luktar så gott att man svävar i köket!
 131
nov 11, 2013
 
Inkokta Äpplen
När dagens inkokta päron blev klart (4 burkar) så fanns det lag kvar till mera. Man kan ju inte bara hälla ut en lag med Ingefära, vaniljstång, Kanelstänger etc. Det som skulle kunna passa var 5 sura äpplen jag hade hemma.

Snabbt beslut! Några burkar äpplen!!
 127  1
nov 11, 2013
 
Inkokta Päron
Eftersom så många har ätit upp sina päron redan tänkte jag äckla mig lite och göra flera burkar.

Det känns bra att ha tröstgodis förvarat hemma att ta till i vinter.
 122
nov 11, 2013
 
Inkokta Päron
Jobbar på mitt favoritställe igen ... nu med ca 5 kg päron.
 118
nov 11, 2013
 
Inkokta Päron
Nu har päronen vilat i ett par dagar och det var dags för ett provsmak.

Helt klart gott! Päron, Kanelstång och Ingefära hör ihop.

1/3 burk plus lite grädde, syndigt gott.
 180  4
nov 10, 2013
 
Inlagda päron 11
Bättre bild på en burk inkokta päron. Det är kanske bara jag som tänder på närbilder!
 135
nov 03, 2013
 
Inlagda päron 10
3 burkar med inlagda päron, mums till desserter med en glasskula.
 128
nov 03, 2013
 
Inlagda päron 9
Häll lagen på burkarna ända upp precis förbi halsen på burken.
 132
nov 03, 2013
 
Inlagda päron 8
Reducera lagen till åtminstone 2/3 av ursprunget.
 125
nov 03, 2013
 
Inlagda päron 7
Fördela päronhalvorne med 1-2-3 metoden till lika antal i burkarna.
 141
nov 03, 2013
 
Inlagda päron 6
Häll av päronen och spara lagen. Fördela de 6 kanelstängerna till 2 st i varje burk.
 120
nov 03, 2013
 
Inlagda päron 5
När klyftorna börjar bli klara skummar hela grytan stort.
 121
nov 03, 2013
 
Inlagda päron 4
Känn efter på päronen med en sticka ifall de är mjuka nog.
 120
nov 03, 2013
 
Inlagda päron 3
Lagen som skall koka upp.
 128
nov 03, 2013
 
Inlagda päron 2
Jag klyftar päronet i 6 delar för att reducera koktiden och få smakrikare päron.
När lagen med 6 dl vatten och 8 dl socker kokat upp åker allt ner försiktig under omrörning.
 112
nov 03, 2013
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media

Dela detta:

* Inloggade just nu

201 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Tycker det verkar vara en mycket innehållsrik tidskrift. Användbara tips och råd för den nyfikne och för de som vill utveckla sitt bruk med hand och hjärta. Tack!!
/Märit Newberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser