Album

 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
Album - Ägare: - 6 föremål
Flera äppelsorter med olika syror och smak inkokta med kanel och ingefära.
Items view: Normal view Filestack view
Sortera efter: ID Datum Titel Visningar Betyg | Ordning: Stigande Sjunkande
 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
Lock på och allt är klart.
Äpplena skall kokas i lag kort tid, värmen i burken innan den svalnar gör resten.
 100  1
nov 04, 2013
 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
Plocka upp kanelstängerna och lägg två i varje burk.
Lägg över lika mycket klyftor i båda burkarna.
Fyll på med lag upp till ca 1 cm från kanten på burken.
 76
nov 04, 2013
 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
När äpplena varit med om ett uppkok med skum är de klara.
 97
nov 04, 2013
 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
Lagen kokas upp.
 105
nov 04, 2013
 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
Äpplena klyftas.
Så länge äpplen och klyftor ligger i kallt vatten går oxideringen långsammare (mindre bruna)
 79
nov 04, 2013
 
Kanel- och ingefärskok­ta äpplen
Dags för äpplen inkokta i ingefära och kanel. Tre syrliga och två lite sötare äpplen.
Lagen består av citronsaft, 4 st kanelstänger, 4 dl socker, 5 dl vatten och lite grövre riven ingefära.
När lagen kokat upp tillsätta 1 slät tsk kanelpulver.
 83
nov 04, 2013
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media

Dela detta:

* Inloggade just nu

208 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



Så glad att jag hittade denna tidning och det är lite som julafton varje gång den kommer i brevlådan
/Mathilda Oja

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser