Inlagd Vitlök
Sätt på lock och låt dem svalna.
Jag förvarar mina i ett extra kylskåp jag har för diverse inläggningar.
213
nov 30, 2013
|
Inlagd Vitlök
Jag hade lagerblad kvar i botten på kastrullen, peta i dem också.
Burkarna uppifrån.
76
nov 30, 2013
|
Inlagd Vitlök
Fördela klyftorna i respektive burk.
Värm upp lagen till ca 60 grader så att lösningen blandar sig och häll den på burkarna.
86
nov 30, 2013
|
Inlagd Vitlök
Koka upp vitlöksklyftorna i ca 1 minut och häll sedan av vattnet.
70
nov 30, 2013
|
Inlagd Vitlök
Blanda vinäger, honung, kryddor, salt, vad du nu har i en skål.
Preparera två burkar med lagerblad.
55
nov 30, 2013
|
Inlagd Vitlök
Recepten säger 15 minuter.
Sant men då är inte den dryga skalningstiden medräknad.
65
nov 30, 2013
|