Hel Lax
Jag gör det enkelt, allt hamnar i frysen tills jag blir sugen.
Hur billig laxen än är så är fettsyrorna i fet fisk som lax mycket nyttigt för alla, även barn.
68
dec 04, 2013
|
Hel Lax
Bakre delen kan användas till att steka.
Men jag gör en bakre del för gryta och en främre del för soppor.
Man ser på avstånden mellan de vita ränderna att laxen är hårt driven.
107
dec 04, 2013
|
Hel Lax
När alla fenorna är borta så dela den på mitten.
Skiva bara laxen i lämpliga skivor.
86
dec 04, 2013
|
Hel Lax
Bra verktyg är allt.
En riktig fisksax för att klippa bort fenor.
70
dec 04, 2013
|
Hel Lax
Man kan tycka vad man vill om Norsk odlad lax.
Kostar den 49 sek/kg hel så köper jag en hel.
Man skall bara ta hand om den enkelt så klart.
Inget fjäll fjoll här inte!
65
dec 04, 2013
|