Nästa »
Kanel- och ingefärskokta äpplen
Click the picture to view full size.
Dags för äpplen inkokta i ingefära och kanel. Tre syrliga och två lite sötare äpplen. Lagen består av citronsaft, 4 st kanelstänger, 4 dl socker, 5 dl vatten och lite grövre riven ingefära. När lagen kokat upp tillsätta 1 slät tsk kanelpulver.
Information om skaparen |
Information |
gäst
|
|
|
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media
Inloggade just nu
|
Forum
Om tidningen Åter
- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra. / Anna-karin A
Nya inlägg
Nytt i ditt landskap
För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer. Logga in eller registrera dig.
Nya annonser
|