Image

Korvtillver­kning
Click the picture to view full size.
Till sist slutförvaring i frysen, några med 3 och några med 4.

Information om skaparen

Information

gäst

Postad06 nov-13 kl 16:08
Bredd × Höjd1024 × 768
Filstorlek152 KB
FilnamnKorv_15.JPG
Visningar166
Betyg
Kommentarer1
BBC embed code
HTML embed code
Direkt länk
Kommentarer Kommentarer sorteras efter datum - Stigande Sjunkande

Gideon i Roslagen

  • Totalt antal föremål: 0
  • Totalt antal kommentarer: 1
Kommentar #1 - Postad 06 nov-13 kl 18:19
Använde du korvhorn eller hur "sprutade" korven. Om det är den typen  som ska rökas så kan det räcka med att snurra lagom längder. Men ska du koka efter frysningen så är det enklast att knyta av efter att ha snurrat lagom längder. Vira upp snöret på en pinne så är det mycket lättare att knyta. Jag har erfarenhet från korvtillverkning yrkesmässigt, men det var mycket länge sedan. Lycka till! Hälsningar Gideon 
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media

Dela detta:

* Inloggade just nu

270 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Så mysig, inspirerande och härlig tidning! Sätter igång en känsla av att allt är möjligt. Vill bli självhushållare nu! I framtiden ska vi ha våran gård och Jag längtar så! Livet kan vara bra underbart och det är värt att kämpa för sin dröm så vi kan leva på riktigt. Inte i samhällets ekorrhjul utan ta tillvara på livet till fullo.
/ Linda

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser