Image

Korvtillver­kning
Click the picture to view full size.
Till sist slutförvaring i frysen, några med 3 och några med 4.

Information om skaparen

Information

gäst

Postad06 nov-13 kl 16:08
Bredd × Höjd1024 × 768
Filstorlek152 KB
FilnamnKorv_15.JPG
Visningar168
Betyg
Kommentarer1
BBC embed code
HTML embed code
Direkt länk
Kommentarer Kommentarer sorteras efter datum - Stigande Sjunkande

Gideon i Roslagen

  • Totalt antal föremål: 0
  • Totalt antal kommentarer: 1
Kommentar #1 - Postad 06 nov-13 kl 18:19
Använde du korvhorn eller hur "sprutade" korven. Om det är den typen  som ska rökas så kan det räcka med att snurra lagom längder. Men ska du koka efter frysningen så är det enklast att knyta av efter att ha snurrat lagom längder. Vira upp snöret på en pinne så är det mycket lättare att knyta. Jag har erfarenhet från korvtillverkning yrkesmässigt, men det var mycket länge sedan. Lycka till! Hälsningar Gideon 
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media

Dela detta:

* Inloggade just nu

213 gäster, 1 användare
yellgar

* Forum

* Om tidningen Åter



- Snubblade över tidningen på biblioteket häromdagen. Blev kvar till stängning och lånade till slut hem sista årgången. Så intressant läsning!
Både jag och min man har saknat en tidning med "mer djup" och mindre gloss. Kul att lära sig mer om intressanta, nödvändiga ämnen.
Även om tidningen är fin...
/Jeanette

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser