Inget farligt att äta. Det har ju inte ens hunnit utvecklats några blodkärl i det. Jag har fått i mig ägg någon enstaka gång som har legat i 2 dygn så det har börjat bildats ett litet hjärta. :X Urk när man knäckte det i stekpannan men sedan... "Äh, vafan!"

*vänder på ägget så det "steks bort" och inte syns längre och käkar upp det*
Däremot skulle jag aldrig kunna käka maträtten balut.

Där går äckelgränsen för mig! *balut = ca 17 dagar gammalt ankfoster som man kokar i ägget

- "Smakar som ägg och kyckling" säger folk. Ja, det kanske inte smakar illa, men fyyyfan... Kokat foster som gått så långt i utvecklingen att man ser att det är en liten anka.... Mmmm, med inälvor, skelett och påbörjat dun... Sedan gulesäcken omsluten av massa kokade blodkärl...Tugga och svälj.

NÄÄ!

Fyfan!