det här med temp är intressant, för jag har 37,8 hela tiden , under ruvning och kläckning, ändrar inget. och det fungerar perfekt.
oskar: har du en köpt lampa att lysa med, för det finns en sak man kan kolla efter då kläckningen dröjer på vissa ägg. men man behöver en bra lampa som är gjord för att lysa ägg.
det är nämligen så att om man lyser ( mörkt och bra ljus) då kan man se om de har tagit hål på hinnan inne i, ägget liksom får en annan nyans då man lyser det och man ser tydligen var den tagit hål och försöker ta sig igenom. och detta betyder att man kan ( då ägg gått över tiden) slå hål och göra lufthål åt den så den inte kvävs. man får vara försiktig för det kan blöda, men då är det bara att se till att näbben är ren och torr och sen snabbt in i värmen igen, oftast klarar de sig. fungerar på höns, ankor och gäss. önskar jag kunde visa sig på mina, lättare så, men det är ju inte alltid man har sådanan.