Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  inkokning?  (läst 1159 gånger)

tomas-kero

  • Inlägg: 167
    • Norrbotten
inkokning?
« skrivet: 25 aug-11 kl 17:55 »
Jag har kokat eget tomatkross som jag har hällt upp hett, på heta steriliserade glasburkar, skruvat på locken (sterilisrade) och när burkarna nu svalnat är det vakum innuti. kommer det att hålla eller mögla?

Siggi

  • Inlägg: 21
    • Östergötland
SV: inkokning?
« Svar #1 skrivet: 03 sep-11 kl 15:15 »
Jag skulle föreslå att läsa de två översta trådarna i forumet, den om inkokning och också den om botulism. Långa trådar men mycket information.

 



 


Dela detta:

* Inloggade just nu

269 gäster, 1 användare
yellgar

* Forum

* Om tidningen Åter



- Som vanligt ett mångfacetterat och informativt nummer om mycket som hör självhushållningen till.
/Håkan

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser