Väcker liv i tråden!
Fann mång fina recept här
Tack!
Vill lägga till att utöver marmelader & sylt fryser vi in små lådor med en blandning av färska hallon, blåbär, aronia! röda & svarta vinbär, havtorn.
Bärblandningen har vi på frukost-/gröt/müsli till frullen. Känns bra att använda sockerfritt okokt alternativ. Lite strävt från aronian men vi har vant oss!
Vill man ha en supergod efterrättssås till glassen (hemlagad) är det bara att försiktigt värma blandningen med lite socker och sist, gärna röra ner en generös bit god mörk choklad. Mums!
Just ikväll har jag kokat om en mandarinmarmelad köpt på Bondens marknad. Den smakade ingenting! Bara socker
. Blä!
Hällde upp i kastrull, värmde försiktigt och tillsatte ingefära, apelsinsaft, citron saft & zest. Toppade med en skvätt Grand Marnier. Voiala! Supergott!
Så ge inte upp, allt går att fixa!