Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Jäst?  (läst 2343 gånger)

krylla

  • Inlägg: 36
    • Närke
Jäst?
« skrivet: 27 feb-05 kl 15:46 »
Funderar på jästen... hur gör man med det när man är helt självhushållande? Går det att odla på något sätt..? Alltså t ex att man börjar med att köpa ett paket och sen förökar den så att man tar en bit av den varje gång man ska baka, utan att den tar slut... Hmm.. tänker på kefirsvampen här, där det funkar så (kefirfilmjölken). Men hur fungerar det med jäst? Var får man det ifrån egentligen?

 

Gruff

  • Inlägg: 4550
    • Östergötland
    • Caprifool
Re:Jäst?
« Svar #1 skrivet: 27 feb-05 kl 18:01 »
Surdeg eller honungsjäsmedel! Titta i Anelies Shönecks på Dagligt bröd efter recept.
« Senast ändrad: 29 aug-05 kl 22:29 av admin »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

37 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser