torkad blodpudding är ett bra tips. även "torkade" korvslantar. Se till att låna en ugn (har du ingen ugn

) eller en micro funkar också, går fortare om man är lat :d jag torkar korvslantar i micron, dom blir kladdfria då, kommer ut lite fett men bara att trycka med hushållspapper så går det bort.
Annars finns det ju levergodis som är hårda att köpa i affären. dom är det enda godiset som verkar vara smakfyllt vad jag erfarat som butikerna säljer, förutom frolic.
du kan ju micra köttbullebitar också.. ska jag testa! lär bli en succé här

tipset om godispåsen var bra! sån är skirbra att ha i fickan. jag gjorde en egen. klippte ut en cirkel i skinn, gjorde hål i kanten, trädde igenom ett snöre och drog ihop.
fast numera ligger cirkeln halv i koppelkorgen och snöret har ena hunden ätit upp

antar den luktade massa gott

får göra en ny och förvara den på ett smartare ställe nästa gång hehe