Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Surdeg på grahamsmjöl?  (läst 3647 gånger)

smilla26

  • Inlägg: 47
    • Bohuslän
Surdeg på grahamsmjöl?
« skrivet: 07 jun-11 kl 12:15 »
Undrar om det går att starta en surdeg på grahamsmjöl och i så fall, hur gör man?

Utekanin.

  • Inlägg: 42
    • Västergötland
SV: Surdeg på grahamsmjöl?
« Svar #1 skrivet: 07 jun-11 kl 12:48 »
Jag gjorde fördegen på grahamsmjöl sist och det brödet blev bra. Grunden var av rågmjöl och allt som allt blev det en blandning av det som fanns hemma.
Finns bra recept om söker på surdeg som är tydliga att följa då man börjar. Jag byter bara mjölsort och hoppas på det bästa :)

Storlyckans Anna

  • Inlägg: 4492
  • Tankspridd flicktant
    • Östergötland
SV: Surdeg på grahamsmjöl?
« Svar #2 skrivet: 07 jun-11 kl 15:09 »
Det går alldeles utmärkt.
Jag är inte tjock - jag har humlemidja.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

82 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- För moder jord skull!
/Henrik

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser