Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  inkokning?  (läst 1161 gånger)

tomas-kero

  • Inlägg: 167
    • Norrbotten
inkokning?
« skrivet: 25 aug-11 kl 17:55 »
Jag har kokat eget tomatkross som jag har hällt upp hett, på heta steriliserade glasburkar, skruvat på locken (sterilisrade) och när burkarna nu svalnat är det vakum innuti. kommer det att hålla eller mögla?

 

Siggi

  • Inlägg: 21
    • Östergötland
SV: inkokning?
« Svar #1 skrivet: 03 sep-11 kl 15:15 »
Jag skulle föreslå att läsa de två översta trådarna i forumet, den om inkokning och också den om botulism. Långa trådar men mycket information.



 


Dela detta:

* Inloggade just nu

198 gäster, 1 användare
yellgar

* Forum

* Om tidningen Åter



- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser