oj, vad många svar.

jo, som lchf:are går det att äta vissa bär och frukter. sen ser man ju på helheten i sin kosthållning också, så lite sylt till kött ger ett lågtkolhydratmål iaf även om själva frukten sylten är gjord av innehåller lite mer kolisar än det borde, bara man inte använt socker för tillagningen.
Om det är konsistensen du är ute efter och inte nödvändigtvis gelatin, kan du koka soppa på groblads- och svartkämpe-frön. Blir gele.
det där lät intressant. hur hittar jag såna?
för det är ju bara konsistensen jag är ute efter och jag vill kunna göra det själv. och det för inte ha någon bismak, som gelantin alltså.
jag blir väldigt nyfiken på dina puddingar lillaSophie

ja, mina puddingar är inte så märkvärdiga. jag kokar grädde och en skvätt vatten + steviaströ och valfri smaksättning (kakao, vanilj, etc). under tiden får gelantinen försvälla och den smälts sedan ner i grädden. sen bara in i kylskåpet för att låta stelna. klart. beroendeframkallande.
