Har aldrig gjort kolasnittar själv, men detta låter ju nästan för bra för att vara sant

Har du lust att dela med dig av receptet?
Antar att det är smör i, men det borde jag kunna byta ut. (äter mjölk och soja fritt eftersom minifrusen är allergisk)
Jag gör dem veganska

(äter inte heller mjölk)
100 g mjukt smör (eller mjölkfritt margarin)
1 dl strösocker
2 msk ljus sirap
2.25 dl vetemjöl
0.5 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljsocker
1 tsk malen ingefära
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa smör, strösocker och sirap krämigt.
3. Blanda vetemjöl, bikarbonat, vaniljsocker och malen ingefära och vänd ner det i smeten.
4. Dela degen och rulla ut till två längder.
5. Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem lite. Räffla med en gaffel.
6. Grädda längderna gyllene i mitten av ugnen i 12-15 minuter.
7. Låt dem svalna en aning och skär sedan längderna på snedden. Låt kolasnittarna svalna på plåten.
Mångdubbla receptet om du vill, det blir rätt många på varje sats.
Tillägg: De kan frysas, men de håller länge i skafferiet om de ligger i en tät burk. Risken är att de mjuknar, med det brukar inte vara några problem.

Alltså bra att förbereda