Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Vegetariskt "kött"?  (läst 8579 gånger)

Marieberg

  • Gäst
Re:Vegetariskt "kött"?
« Svar #20 skrivet: 08 jun-07 kl 10:37 »
Tack för länken!
Min första seitan ligger och sjuder i grytan. Spännande...

sivan48

  • Inlägg: 516
    • Uppland
Re:Vegetariskt "kött"?
« Svar #21 skrivet: 08 jun-07 kl 16:04 »
va kul!Du får berätta hur det går med koket sen...Lycka till!
« Senast ändrad: 08 jun-07 kl 18:39 av sivan48 »

Marieberg

  • Gäst
Re:Vegetariskt "kött"?
« Svar #22 skrivet: 08 jun-07 kl 17:20 »
Jodå, det blev jättelyckat!
Jag har tillgång till rent, nativt gluten & blandade helt enkelt ihop detta med vatten. Klumpen fick sjuda 1 timma, enligt receptet. Jag skar tunna skivor som jag marinerade i sojasås & stekte i stekpannan.
Konsistensen är fantastisk!
Det påminner om "falsk vegetarisk anka" som jag köpte i en asiatisk affär i Tyskland.
Hellyckat!  ;D

sivan48

  • Inlägg: 516
    • Uppland
Re:Vegetariskt "kött"?
« Svar #23 skrivet: 09 jun-07 kl 16:29 »
Ska själv prova med vetemjöl special i veckan,och kanske rent av prova att röka den(!)som det står beskrivet på nätet.Rökt tofu är ju jättegott,så varför inte...


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

191 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



Så glad att jag hittade denna tidning och det är lite som julafton varje gång den kommer i brevlådan
/Mathilda Oja

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser