Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Baka i vedeldad kökspanna  (läst 4017 gånger)

Ebba

  • Inlägg: 105
    • Småland
Baka i vedeldad kökspanna
« skrivet: 03 jul-04 kl 10:03 »
Hej,

Har någon på detta forum erfafenhet av bakning i den spanska vedeldade kökspannan Hergom? I Sverige säljs den under namnet Classical no 7 eller 8 och finns även i en modell no 5, utan ugn.

Mitt val står mellan denna vattenmantlade kökspanna med eller utan bakugn. Prisskillnaden är avsevärd mellan 12-20 000, så et vill till att jag verkligen kan utnyttja den till den bakning jag vill, framförallt matbröd som kräver hög inledningsvärme. Allt för att få en härlig skorpa på brödet.

Har någon här erfarenhet av att baka i denna typ av kökspanna eller något snarlikt?

Den referens jag fått var mycket nöjd med pannan som sådan, men hade inte kommit överens med att baka i ugnen, utan använde mest ugnen till uppvärmning av mat.

Hälsningar baksugen men rådvill Ebba



 


Dela detta:

* Inloggade just nu

191 gäster, 1 användare
yellgar

* Forum

* Om tidningen Åter



- Tycker det verkar vara en mycket innehållsrik tidskrift. Användbara tips och råd för den nyfikne och för de som vill utveckla sitt bruk med hand och hjärta. Tack!!
/Märit Newberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser