Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Socker och sirap  (läst 2879 gånger)

admin

  • Administratör
  • Inlägg: 631
    • Alternativ.nu
Socker och sirap
« skrivet: 14 sep-03 kl 03:16 »
Petter Bergström
 To 17 Aug, 2000 - 18:39
--------------------------------------------------------------------------------
Jag har gjort sirap av vanliga sockerbetor (gammal svensk) som i och för sig blir god men den är besk eftersom jag inte fällt ut bitterämnena ur den. Vad jag förstår gör man detta med kolsyra och kalk och det låter omständigt. Är det någon som vet ett enkelt sätt att få sirap och socker som inte är besk? (Jag har hört att man kan använda fodersockerbetor istället men att det inte blir så bra utdelning då)
 
Karl
 Må 21 Maj, 2001 - 13:27
--------------------------------------------------------------------------------
OK, egentligen inget svar på din fråga men:

Honung!  

Ersätt socker med hälften honung då det är dubbelt så sött. Allt socker går att ersätta med gudarnas egen nektar. Lyss till surret i Lärads träd...

Mvh
Karl  


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

221 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser