Jag är lite osäker på vad du frågar om. Menar du hur det hela skulle organiseras om Göteborg skulle bli självförsörjande på livsmedel, eller hur en individ skulle kunna bli självförsörjande på mat på 350 kvm?
I det förra fallet har jag inte en aning. I det senare fallet så tror jag att det finns en hel del erfarenhet här.
Den enkla lösningen hade ju varit att dela in marken i ett antal skiften och ha ett växeljordbruk. Och snurra runt med grödorna så att de göder varandra och håller borta sjukdomar. Sedan kan du säkert hitta kluriga lösningar för intensivodling i närmaste koloniområde. Där finns nog de verkliga experterna på att maximera utbytet av en liten markplätt. Men alla är kanske inte så ekologiskt "korrekta".
Sök på nätet så kan du hitta mycket om växelbruk:
http://www.google.se/search?q=växelbrukEller gå till bibblan och låna en bok om grönsaksodling. Finns massor med möjligheter och val.
Sedan kompletterar man kanske med fruktträd, bär och spannmål.
Höns för ägg och kött, om man är så lagd.
...
A.