Tänk på att de mycket väl kan korsa sig, och då blir ällingarna mulankor. Dessa är sterila, men goda att äta. Vid korsning med löpanka blir de dock väldigt små. Ruvtiden är olika för myskanksägg, löpanksägg och mulanksägg, så om de ruvar själva så kan man få problem med att de reser sig för tidigt, och att en massa ällingar dör i äggen. Och man kan inte sälja avelsägg, då man inte kan vara säker på vilken ras det blir på ällingarna.
Men på hösten/vintern, när de inte lägger ägg, så kan man utmärkt ha dem tillsammans. Tänk på att om man ska vara helt säker på att äggen är renrasiga, så ska man ha dem separerade i minst 3 veckor.
Om ni bara ska äta ankäggen så går det utmärkt att ha dem tillsammans hela tiden. Ni kan också köpa in avelsägg, och märka dem noga så att ni kan ta bort ev nylagda ägg i redet, och låta dem ruva fram renrasiga ällingar ur de köpta äggen.
Ställ gärna fler frågor om ni undrar något.