Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Ljunghonung  (läst 14286 gånger)

tinna.m

  • Inlägg: 2451
    • Skåne
SV: Ljunghonung
« Svar #40 skrivet: 09 sep-11 kl 23:59 »
Men.. är det inte så att ljunghonung INTE stelnar, och alltså inte KAN bli "grynig"?
Den är väl tixotrop?
Mest Blues & Jazz i huvet. Bakmes&Snoa. Åså Country

Lindell

  • Gäst
SV: Ljunghonung
« Svar #41 skrivet: 10 sep-11 kl 05:43 »
Stelna = självkandera. Min bror har ljung och han bara rör sin honung utan att ympa. Ljungen är lättare att få krämig och bredbar. Metoderna är kanske beroende på att det blir lite ljung och honungshanteringen är lite speciell.

klarre

  • Inlägg: 557
    • Södermanland
SV: Ljunghonung
« Svar #42 skrivet: 10 sep-11 kl 10:10 »
Ljung honung kan absolut bli grynig, tyvärr har jag upplevt det. Jag vet att många inte ympar ljung honung men jag kände att jag inte ville avvika från hur jag brukar göra.


 



 


Dela detta:

* Inloggade just nu

227 gäster, 1 användare
yellgar

* Forum

* Om tidningen Åter



- Jag älskar när tidningen kommer! Myskväll och massor med läsningar!
/Melissa

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser