Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Mjölksyrejäsning - lagringstemperatur?  (läst 2292 gånger)

admin

  • Administratör
  • Inlägg: 631
    • Alternativ.nu
Mjölksyrejäsning - lagringstemperatur?
« skrivet: 14 sep-03 kl 03:37 »
Gustav
 To 27 Sept, 2001 - 08:56
--------------------------------------------------------------------------------
Funderar på att prova att mjölksyrejäsa kål. Problemet är att jag inte har lyckats klura ut hur jag ska få en lagringstemperatur på 15 C. Jag vill helst inte sänka värmen i hela lägenheten, så är det någon som har ett tips så skulle jag bli tacksam.  


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

175 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Supernöjd med den nya tidningen! Ska fixa ny betalning nu så vi har täckt upp det kommande året, ser fram emot att bygga upp ett litet bibliotek av tidningarna. :) Och maken är ivrig att få testa på ölbryggandet som finns med i senaste numret.. :P
/Maria Örni

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser