Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Grynigt kokt ägg...  (läst 14842 gånger)

nina77

  • Inlägg: 444
    • Hälsingland
Gryniga/mjöliga kokta ägg?????
« Svar #20 skrivet: 16 jul-11 kl 13:53 »
Ibland när vi kokar vära ägg (7 min) så är de alldeles mjöliga eller vad man kan kalla det. De är inte sån konsistens som det "ska" vara iaf. Smaken är det inget fel på, men det blir lite konstigt att äta dom när de känns så annorlunda. Vad kan detta bero på? Nån brist eller är det bara att de är för färska? Tänkte att jag måste ha ett svar ifall nån frågar. Säljer en del ägg.

Tack på förhand.

Existens?

  • Gäst
SV: Gryniga/mjöliga kokta ägg?????
« Svar #21 skrivet: 16 jul-11 kl 14:50 »
Det brukar vara att dom är för färska.. Efter nån dag ska dom vara bättre.




 


Dela detta:

* Inloggade just nu

410 gäster, 1 användare
yellgar

* Forum

* Om tidningen Åter



- Höjdpunkt när tidningen kommer, väldigt bra tidning
/Jenny

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser